Verenigingscompetitieleider (VCL-er)

27-06-2020

Dag allemaal,

 

Mijn naam is Henk Wiersma en aan mij de eer de VCL* (vereniging competitie leider)-activiteiten van Jacob van der Heide over te nemen. Sinds een jaar of 6 speel ik tennis en het laatste jaar is daar ook padel bij gekomen. Echt kiezen tussen beide kan ik niet, hoeft ook niet natuurlijk.

Mijn eerste klus is de a.s. najaarscompetitie. Tot dusver hebben zich hiervoor 12 teams opgegeven, 6 voor padel en 6 voor tennis.

 

Alleen dit weekend (27 en 28 juni a.s.) kunnen teams zich nog opgeven, dus twijfel niet langer en meld je aan (met tenminste 4 spelers)! Mail naar tcdeweidecompetitie@gmail.com

 

Ik hoop deze teams en vele andere spelers weer te treffen op de tennis- en/of padelbaan!

 

Groet,
Henk Wiersma

 

*De VCL is de persoon binnen de vereniging die de (senioren) competitiedeelname en -organisatie van zowel tennis als padel leidt, in nauw overleg met het bestuur verantwoordelijk voor alles m.b.t. de competitie bij TC de Weide. Daarnaast meldt hij of zij de competitieteams aan bij de KNLTB en is eindverantwoordelijk voor juiste en snelle verwerking van de competitieresultaten. De teams geven de resultaten zelf door maar mutaties daarna kunnen alleen nog maar via de VCL. Ook heeft de VCL de contacten met de KNLTB als het gaat over de inhoud, regels etc. inzake de competitie.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen, lucht, wolk, oceaan, buiten en natuur

Verenigingscompetitieleider (VCL-er)

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren