Tennis Totaal 2019 Open (voorheen Flextra Open)

09-02-2019

Tennis Totaal nieuwe sponsor competitievoorbereidingstoerooi!

 

Eindelijk kunnen we officieel bekend maken dat Tennis Totaal voor de komende 3 edities de hoofdsponsor is geworden van het competitievoorbereidingstoernooi (voormalig Flextra Open) van T.C. de Weide: het Tennis Totaal Open! Tennis Totaal is de specialist in aanleg en onderhoud van sportvelden in gravelbanen, all-weatherbanen en kunstgrasvelden.

 

Tennis Totaal en T.C. de Weide hebben al een lange geschiedenis samen. Vanaf het begin heeft Tennis Totaal de tennisbanen aangelegd en het onderhoud daarvan gepleegd. Daarnaast zijn de padelbanen ook door hun gerealiseerd. Willem Majoor van Tennis Totaal legt vervolgens deze stap qua sponsoring uit: ”We hebben een lange historie met de club en op deze manier kunnen we iets terug investeren in de vereniging zelf.”. Hij vervolgt met “Hoe mooi is het om sponsor te zijn van 1 van de grootste tennistoernooien van het noorden!”

 

Wij zijn blij met Tennis Totaal als sponsor en gaan er weer een mooie editie van maken. Schrijf je snel in via https://bit.ly/2Rqqpq7

 

        

Op de foto's: links Willem Majoor van Tennis Totaal en rechts Vincent Martijn T.C. de Weide

Tennis Totaal Open 2019 (voorheen Flextra Open)

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren