Nieuwe stijl Open Wintertosscompetitie veteranen

08-10-2018

Wintertosscompetitie veteranen.

 

Door het moeten spelen op vaste tijden in de wintercompetitie voor veteranen liep de belangstelling terug en is besloten hiermede te stoppen. Gerrit Huurneman heeft de draad weer opgepakt en wil in een geheel nieuwe stijl een “Open Wintertosscompetitie” organiseren voor de dames en heren vanaf 55 jaar.

 

De nieuwe spelregels zijn:
Voor het tossen worden iedere speeldag teams vastgesteld door loting zonder rekening te houden met het geslacht en de speelsterkte. Je kunt dus loten in een herenteam, damesteam of mixteam. Het tosstournooi loopt van 1 november 2018 t/m 28 maart 2019. Er wordt om de veertien dagen gespeeld op donderdag in de even weken en de aanvang van de wedstrijden is om 09.30 uur. Er zijn verder geen verplichtingen, wie komt die speelt mee en afzeggen is dus niet nodig. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets. Bij een gelijke stand in sets wordt de derde set een super tiebreak. Er wordt alleen gedubbeld.

 

Puntentelling.
Het winnende team scoort per speler 3 punten.
Het verliezende paar scoort per speler 1 punt.
Mocht er een oneven aantal zijn dan zal bij loting bepaald worden wie niet mee kan doen. Deze speler of speelster krijgt 1 punt. Aan het eind van de competitie worden de mensen met de hoogste score in het zonnetje gezet. Op dit moment hebben zich al 15 heren uit de onderhoudsploeg gemeld alsmede één dame. Indien de spelregels tot discussie nopen dan beslist Gerrit Huurneman.

 

Aanmelden kan tot 31 oktober 2018 via de intekenlijst in de hal van het clubhuis of bij Gerard van Duinen, tel. 0528-277593 of ge.duinen@planet.nl en ook
bij Gerrit Huurneman, tel. 06-29494886 of huurneman_g@hetnet.nl

Nieuwe stijl Open Wintertosscompetitie veteranen

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren