Nieuwe sponsor Leven met Liefde

10-11-2021

Voorstellen nieuwe sponsor Leven met Liefde

 

Wij zijn erg blij dat binnenkort in onze reclamezuil bij de entree van ons sportpark een mooie uiting van onze nieuwe sponsor Leven met Liefde zal prijken. Hoog tijd om deze sponsor voor te stellen!

 

Stel jezelf eens voor?

 

“Ik ben Esther en ik ben getrouwd. Daarnaast heb ik 3 kinderen waarvan de jongste nog thuis woont. Tenslotte heb ik ook 3 kleinkinderen. Naast dat ik relatiecoach en stress- en burnoutcoach ben werk ik parttime bij Windesheim in de bedrijfsvoering bij het domein Business, Media en Recht. Dat doe ik al een paar jaar met veel plezier.”

 

Met Leven met Liefde timmert Esther flink aan de weg. Ze is op het moment druk bezig met het goed inrichten van een marketingstrategie. Op deze manier kwam onze vereniging ook in beeld en heeft ze zelf contact met ons gezocht. Voordat Esther besloot sponsor te worden van onze club heeft ze haarzelf goed laten informeren. Het leuke is dat Esther het heeft over een win-win situatie waarbij de club financieel wordt gesponsord en Esther kan reclame maken bij een doelgroep die wel gebruik maakt van haar diensten. Om voor de reclamezuil te gaan is dan ook een bewuste keuze, vanwege de attentiewaarde van de uiting geeft ze aan: “Dat ziet iedereen!”

 

Met haar bedrijf Leven met Liefde is Esther een relatiecoach en stress- en burnoutcoach. Ze legt uit: “Relatieproblemen en stress gaan vaak hand in hand. Vaak is er sprake van emotionele verwijdering. Of dit nu door problemen in de privésfeer komt of door stress op het werk, men verstaat elkaar niet meer. Ik steek in op het herstellen van die emotionele verbinding. Mijn sterke punt is dat ik mijn technieken vanuit de stress- en burnoutcoaching inzet in relatietherapie. In combinatie met technieken vanuit Oplossingsgerichte therapie maakt dat we sneller een goed resultaat halen waarbij men in de meeste gevallen weer tot elkaar komt. Meer dan 80% van alle stellen die relatietherapie hebben gevolgd blijven bij elkaar!” Kortom: Esther begeleid zowel individuen die vastlopen in hun leven als stellen die vastlopen in hun relatie. Esther richt zich vooral op nieuwe cliënten uit Hoogeveen en directe omgeving.

 

Wij bedanken Leven met Liefde voor haar bijdrage aan de club!

 

Contactgegevens Leven met Liefde:

Adres: Atalanta 17, Hoogeveen

Telefoonnummer: 06-11922994

Website: https://levenmetliefde.com/

Facebook: https://www.facebook.com/2020levenmetliefde/

 

Nieuwe sponsor Leven met Liefde

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren