NIEUW JEUGDLIDMAATSCHAP OP KOMST: 'ALLES-IN-1'

30-06-2019

NIEUW JEUGDLIDMAATSCHAP OP KOMST: 'ALLES-IN-1'

Zoals jullie wellicht vernomen hebben, zal onze tennisleraar Raymond Meijer vanaf het winterseizoen onder de eigen vlag van 'Tennisschool Meijer' de tennislessen gaan verzorgen bij TC de Weide. Dat is ook het moment dat we als club het jeugdlidmaatschap gaan wijzigen. In plaats van dat je je nu apart moet opgeven voor tennisles, competitie en andere jeugdactiviteiten, gaan we dit bundelen.

Met ingang van het laatste kwartaal van dit jaar introduceren wij het 'Alles-in-1' lidmaatschap voor de jeugdleden t/m 17 jaar. Voor een vast bedrag per maand (wat per kwartaal geïnd gaat worden) zijn de jeugdleden lid van TC de Weide waar ze onbeperkt het hele jaar door kunnen tennissen, volgen ze tennisles van Raymond, doen ze mee met de competitie, eigen toernooitjes zoals o.a. de clubkampioenschappen en de verdere jeugdactiviteiten.

Voor ouders betekent dit één tarief waarin alles is opgenomen waarmee je je dus niet meer apart hoeft op te geven voor alle losse onderdelen. Lekker overzichtelijk dus! 
Voor meer info, zie het volgende filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=8YXUkvHWjjc

We zijn in de afrondende fase en kunnen na de zomervakantie de tarieven bekendmaken.

Mocht je nu al vragen hebben, stel ze gerust aan de jeugdcommissie (jeugdcommissie.tcdeweide@gmail.com) of aan onze trainer Raymond.

NIEUW JEUGDLIDMAATSCHAP OP KOMST: 'ALLES-IN-1'

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren