Jeugdcommissie

24-01-2022

De jeugdcommissie heeft als doel jeugdleden zoveel mogelijk plezier te laten beleven aan tennis en padel en hen actief te betrekken bij de sport. Sport is meer dan het alleen volgen van lessen!

 

Om dit te realiseren organiseert de jeugdcommissie tal van activiteiten waardoor zowel recreatieve spelers als de meer prestatiegerichte spelers zich thuis voelen bij Rc de Weide.

 

De jeugdcommissie vergadert een aantal keer per jaar ter voorbereiding van competities en toernooien en om te brainstormen over het organiseren van andere activiteiten.

Door de inzet van de jeugdcommissie en hulpouders-/verzorgers ontstaat er veel gelegenheid voor kinderen (en hun ouders/verzorgers) om elkaar goed te leren kennen wat het sportplezier en de betrokkenheid vergroot.

 

De jeugdcommissie:

  • is  betrokken bij de begeleiding van onze jeugdleden tijdens de KNLTB voor- en najaarscompetitie tennis;
  • organiseert diverse toernooitjes zoals het ouder- en kindtoernooi en het oliebollentoernooi;
  • organiseert jeugd(club)kampioenschappen voor zowel tennis als padel;
  • zorgt voor diverse gezelligheidsactiviteiten zoals het halloweenfeest;
  • vergadert 6-8 keer per jaar om zich in te zetten voor de jeugd.

Wil je weten welke activiteiten er nog allemaal aankomen? Klik hier voor de jaarkalender.

 

De jeugdcommissie is het aanspreekpunt voor alle jeugdleden en ouders/verzorgers. Bij problemen worden deze door de commissie  opgepakt en gecommuniceerd. Indien noodzakelijk gaat dit in overleg met het bestuur.

 

Natuurlijk is onze trainer Raymond Meijer nauw betrokken bij het jeugdbeleid. De inhoud en organisatie van de lessen valt onder zijn verantwoordelijkheid en hij speelt een actieve rol bij het stimuleren van deelname aan activiteiten en indelingen en begeleiding van competities en toernooien.

Wist je dat de opbrengst van de Grote Clubactie volledig besteed wordt aan de jeugd?

 

De jeugdcommissie bestaat uit de volgende enthousiaste vrijwilligers:

Vacature

Voorzitter

Marleen Wobben

Vacature

Organisatie jeugdactiviteiten zoals het halloweenfeest

Marleen Wobben

Sanne Haveman

Marieke Blom

KNLTB-competitie

Vacature

Padel en communicatie

Sandra Overbeek

Hilda Lenten

Clubtoernooien en grote clubactie

Sanne Haveman

Marieke de Vries

Clubkampioenschappen

 

Zonder de vrijwilligers in de jeugdcommissie en de hulpouders/-verzorgers kunnen we niet zoveel activiteiten organiseren voor onze jeugdleden.

 

Vacatures

Lijkt het je leuk om ook je handen uit de mouwen te steken voor onze jeugd en mee te denken over de invulling van ons jeugdbeleid? Binnen Rc de Weide zoeken we nieuwe jeugdcommissie-leden. Vele handen maken licht werk!

 

We zoeken betrokken vrijwilligers die het leuk vinden om er voor te zorgen dat de competities en toernooien in goede banen worden geleid, vrijwilligers die er energie van krijgen om voor jeugdleden een gezellige dag/ activiteit te organiseren en communicatiekampioenen zodat ouders en jeugdleden weten hoe leuk Rc de Weide is!

Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op. Er is altijd ruimte om bij te dragen!

 

Je kunt de jeugdcommissie bereiken door bovenstaande personen aan te spreken of te mailen naar jeugdcommissie.tcdeweide@gmail.com.

Jeugdcommissie

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren