Coronavirus

12-03-2020

Nieuws omtrent het Coronavirus


Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. In het kort komt het er op neer dat wat begin van de week het advies was, nu voor heel Nederland geldt.

De KNLTB volgt het advies en de richtlijnen die vanmiddag zijn afgegeven en sluit zich aan bij de oproep van NOC*NSF. Vandaar dat wij nu adviseren alle sportevenementen waaronder de competitiewedstrijden en toernooien af te gelasten. Deze maatregelen gelden t/m 31 maart in heel Nederland.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep ondersteunt de KNLTB en daarom roepen wij iedereen op om alle andere clubbijeenkomsten zoals overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten. Dat betekent dat ook de KNLTB bijeenkomsten en cursussen geannuleerd zijn. 
Trainingen afhankelijk van de groepsgrootte (max. 4 personen per baan en trainer) en vrij tennissen op de club kan vooralsnog doorgaan, mits de richtlijnen van het RIVM in acht genomen worden. 

Verder verwijzen we door naar de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot thuisblijven, thuiswerken en het bezoeken van evenementen.
Zie voor meer informatie en artikelen:
https://www.rivm.nl/nieuws/uitbreiding-maatregelen-coronavirus
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/09/hygienemaatregelen-van-belang-om-verspreiding-coronavirus-tegen-te-gaan


Dit betekend voor T.C. de Weide het volgende.

- ANNULERING OPEN DAG 14 MAART
- ANNULERING TENNISTOTAAL OPEN
- ANNULERING 1e COMPETITIEDAG RODE EN ORANJE JEUGDCOMPETITIE
- ANNULERING HOOGEVEENSE TENNISOCHTEND 21 MAART

Coronavirus

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren