Clubhuis en terras open per 1 juli

24-06-2020

24 juni 2020

CLUBHUIS EN TERRAS OPEN PER 1 JULI; MEER VERSOEPELINGEN VOOR BINNEN- EN BUITENSPORTEN

Het kabinet heeft tijdens de persconferentie van minister-president Rutte de voorgenomen versoepelingen per 1 juli bevestigd. Dat betekent dat nu ook sportkantines en binnensportaccommodaties open kunnen. Dat is goed nieuws voor clubhuizen en terrassen van tennis- en padelverenigingen en voor tennis- en padelcentra.

De ontwikkelingen in de strijd tegen het coronavirus laten ook verdere verruiming van de maatregelen toe. Het kabinet heeft daarom ook per 1 juli de mogelijkheden voor het houden van bijeenkomsten verruimd, zowel binnen als buiten.

Uiteraard blijft altijd de 1.5 meter regel van toepassing en is het belangrijk dat iedereen zich aan de hygiënemaatregelen van het RIVM houdt.

Samen met NOC*NSF kijken we naar de verdere uitwerking voor de sport, zowel binnen als buiten. Welke voorwaarden gelden en wat betekent dit voor activiteiten, wedstrijden en evenementen op sportverenigingen. We doen ons best om de komende dagen iedereen te informeren.

Meer over de versoepelingen van de maatregelen lees je op de site van de overheid. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/06/24/per-1-juli-15-meter-blijft-norm

Clubhuis en terras open per 1 juli

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren