Nieuwe sponsor Restaurant Pizzeria Mario

03-11-2021

Voorstellen sponsor Restaurant Pizzeria Mario

Sinds enige tijd prijkt al een mooie sticker van Restaurant Pizzeria Mario op één van de padelbanen. Omdat we erg blij zijn met deze nieuwe sponsor stellen we Restaurant Pizzeria Mario graag nog aan jullie voor.

Sinds 2018 is Emilio Kelmendi eigenaar en chef kok van het restaurant. Emilio is een Italiaan die als geen ander weet hoe je Italiaanse gerechten moet bereiden. Hij legt uit: “Wij werken uitsluitend met de mooiste producten die de Italiaanse keuken te bieden heeft. Alle ingrediënten worden vers besteld bij de plaatselijk Italiaanse leverancier of met zorg geïmporteerd uit Italië. Alle gerechten worden dus met zorg en liefde bereid en dat proef je!”

Enthousiast vervolgt hij: “In een sfeervolle en vooral gezellige omgeving kan je genieten van het Italiaanse eten. Wij beschikken over een uitgebreide keuze aan pizza’s met dunne en krokante bodem en verse huisgemaakte pasta’s. Tevens is er een uitgebreid menu aan warme en koude antipasti, vlees- en visgerechten en heerlijke desserts. De gerechten begeleiden we met een bijpassende wijn of het authentieke Italiaanse bier. Graag heet ik iedereen welkom bij Restaurant Pizzeria Mario!”.

Bestelling plaatsen bij Restaurant Pizzeria Mario? Kijk dan snel op: https://restaurantpizzeriamario.nl/bestellen

Contactgegevens Pizzeria Mario:

Adres: Grote Kerkstraat 22, Hoogeveen

Telefoonnummer: 0528-265544

Website: https://restaurantpizzeriamario.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantPizzeriaMario

 

 Nieuwe sponsor Restaurant Pizzeria Mario

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren