Tennis Totaal Open - T.C. De Weide Competitievoorbereidings Toernooi

zondag 22-03-2020

Tennis Totaal is voor het 2e achtereenvolgende jaar de hoofdsponsor van het Tennis Totaal Open competitievoorbereidingstoernooi van T.C. de Weide.

Tennis Totaal is de specialist in aanleg en onderhoud van sportvelden in gravelbanen, all-weatherbanen en kunstgrasvelden.

 

Tennis Totaal en T.C. de Weide hebben al een lange geschiedenis samen. Vanaf het begin heeft Tennis Totaal de tennisbanen aangelegd en het onderhoud daarvan gepleegd. Daarnaast zijn de padelbanen ook door hun gerealiseerd. Willem Majoor van Tennis Totaal legt vervolgens deze stap qua sponsoring uit: ”We hebben een lange historie met de club en op deze manier kunnen we iets terug investeren in de vereniging zelf.”. Hij vervolgt met “Hoe mooi is het om sponsor te zijn van 1 van de grootste tennistoernooien van het noorden!”

 

Wij als T.C. de Weide zijn blij met Tennis Totaal als sponsor en gaan er weer een mooie editie van maken. Tennis Totaal Open 2020 start op zondag 22 maart en de finales vinden plaats op zondag 29 maart op ons sportpark aan de Zuidwoldigerweg 17 te Hoogeveen.

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren