Flextra Open - TC De Weide Competitievoorbereidings Toernooi

Het Flextra tennistoernooi dat georganiseerd wordt door tennisclub De Weide is qua aanmeldingen een van de grootste toernooien in Noord-Nederland. De vrijwilligers van T.C. de Weide hebben al vele uren gestopt in de voorbereiding, zij rekenen daarom ook op een mooi en succesvol toernooi.

Recente informatie vindt u op de facebookpagina Flextra Open.

 

In 2016 zijn 249 wedstrijden afgewerkt. De hele week is er getennist op het park. Doordeweeks en op de beide finaledagen zaterdag 2 en zondag 3 april.
Er zijn 219 tennissers uit de gehele regio op dit toernooi afgekomen. Dit is het hoogste aantal spelers wat TC De Weide ooit voor dit toernooi mocht ontvangen. Mooie bijkomstigheid is dat TC de Weide dit jaar 20 jaar bestaat, wat dit toernooi een extra gouden randje geeft. In het verleden stond dit toernooi bekend als het competitievoorbereidingstoernooi van TC De Weide, het PD-toernooi. Er wordt gespeeld van hoog competitief tot recreatief niveau. Dit geldt voor zowel het enkelspel, het dubbelspel maar ook het gemengd dubbel spel voor zowel heren als dames.

Vertroetelen

De organisatie heeft dit jaar de spelers weer vertroetelt met vers fruit en een masseur. Het kan namelijk maar zo zijn dat de finalespelers zeven of acht wedstrijden in een week hebben moeten spelen om tot de finales te komen. Ook vond er een verloting plaats met als hoofdprijs een nieuwe fiets. De totale waarde van de door sponsors beschikbaar gestelde prijzen is meer dan 1500 euro. Het doel is om met de opbrengst van deze verloting het clubhuis een opfrisbeurt te geven.

Ook niet tennissers waren van harte welkom bij TC De Weide om de regionale toppers aan het werk te zien aan de Zuidwoldigerweg 17. Sponsor van het Toernooi Remco Tanke heeft de prijzen uitgedeeld.


Terug naar overzicht

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren