CLAFIS Ingenieus sponsor Drents open Padeltoernooi

04-05-2018

Grenzen verleggen, vol passie en gedrevenheid resultaat willen behalen. Een mooie link tussen dat wat  CLAFIS Ingenieus doet én wat essentieel is binnen onze sport. Net als bij Padel gaat het bij CLAFIS ook om innovatie, techniek, doorzettingsvermogen en talent. Het ingenieursbureau is dan ook een mooie partner voor het Drents open Padeltoernooi Hoogeveen .

Over CLAFIS
Een dynamisch en mensgericht ingenieursbureau met een sterk verankerd netwerk in heel Nederland, dat is CLAFIS. Wij bieden ingenieuze oplossingen voor de uitdagingen van nu en de toekomst.

Sinds de oprichting in 2004 ontwikkelen wij ons continu. Inmiddels werken wij met 450 Clafisten vanuit zeven vestigingen verspreid over het land aan diverse mooie projecten. Wij zijn er trots op dat wij ons tot de top 17 van Nederlandse ingenieursbureaus mogen rekenen. Maar we zijn nooit klaar! CLAFIS streeft ernaar het meest aantrekkelijke ingenieursbureau te zijn. Voor zowel 
onze mensen als voor onze opdrachtgevers. Dát is onze ambitie.

CLAFIT
Vol passie en gedrevenheid resultaat behalen, daar gaan we voor. Dit vraagt om een gezonde geest in een gezond lichaam. Wij noemen dat CLAFIT zijn. Ons vitaliteitsprogramma CLAFIT zorgt ervoor dat wij voldoende energie hebben om elke uitdaging aan te gaan!

Meer informatie over CLAFIS vind je op CLAFIS.nl.
 

CLAFIS Ingenieus sponsor Drents open Padeltoernooi

Laatste nieuws

Meer nieuws

Volg ons

Sponsoren

Meer sponsoren